Vinjournalist Ingvild Tennfjord er tilbake! Hun med seg en gullstripe med viner. Målet er å gjøre deg til en bedre smaker, knekke koden på italiensk vin og ikke minst - finne dine personlige favoritter.
Publikum får smake fem utvalgte viner og lære hvordan man oppdager nye favoritter blant Italias mange vinstiler. Kurset passer både for nybegynnere og viderekomne.
Ingvild Tennfjord er en prisbelønnet journalist, forfatter og sommelier. Vinspalten hennes Vinskolen når 1,2 millioner lesere hver uke og publiseres i A-magasinet, Bergens Tidende, Fævennen, Stavanger Aftenblad og Adressa. Målet er å skrive om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. For det ble hennes første vinbok Skål! Få nese for vin uten å få nesa i sky nominert til Brageprisen i 2013. Nylig kom hun med oppfølgeren Bobler! Smaken av fest. Boka kom inn på bestselgerlista høsten 2014.